Welkom op de pagina voor Nederlandse en Belgische scheidsrechters!

Sinds 2014 gaat er elk jaar er een georganiseerde groep van Nederlandstalige arbiters naar verschillende toernooien, die door Referee Abroad worden aangeboden. Dit betekent dat een groep van 10 tot 20 (assistent-) scheidsrechters wordt geleid door een Nederlands of Belgisch stafflid. De reis naar de bestemming en de accommodatie worden door ons voor de hele groep geregeld.

Samen reizen en samen optrekken heeft al veel scheidsrechters samengebracht en al veel mooie herinneringen voortgebracht. Het fluiten in het buitenland is een heel andere ervaring dan thuis. De compleet verschillende speelstijlen en voetbalculturen uit Zuid-Europa, Scandinavië, Engeland, Zuid-Amerika, Azië of Afrika maken de toernooien voor elke official uitdagend. Naar onze ervaring is het altijd leuker en zeker gezelliger om deze uitdaging samen aan te gaan dan alleen. Uit dit idee is de Nederlands-Belgische tak van Referee Abroad ontstaan. 

ONS NETWERK

Wat is Referee Abroad?

WIE ZIJN WIJ?

Country Representatives in Nederland en België

WIST JE DAT?

Over onze toernooien

GEÏNTERESSEERD?

Schrijf jezelf in voor een van onze toernooien

Toernooien over de hele wereld

Referee Abroad bied scheidsrechters een uniek aanbod aan toernooien aan over de hele wereld.

Op deze toernooien zijn wij in het verleden actief geweest met een Nederlands / Belgische groep:

• IberCup Cascais
• IberCup Estoril
• IberCup Barcelona
• IberCup Costa del Sol
• IberCup Scandinavia
• Paris World Games
• Gothia Cup China

Het actuele aanbod vind je hier.

Wie zijn wij?

V.l.n.r. Justin van Schepen (NL), Sven Spaan (NL), Jelle van Hamersveld (NL), Marcello Boud (NL), Mitch Das (BE), Amilcar Mejia (NL), Dries Saenen (BE). Op de foto ontbreken: Vinze Otten (NL) en Owen van Hooff (NL).

Onze staff bestaat uit Nederlandse en Belgische scheidsrechters die in het verleden ook actief zijn geweest als (assistent-)scheidsrechter en assessor tijdens een van de vele toernooien die Referee Abroad aanbied. Wij faciliteren diverse groepsreizen naar (zomer)toernooien in Europa. Ook zijn wij het eerste aanspreekpunt wanneer je vragen hebt over Referee Abroad in het algemeen of één van de toernooien die we aanbieden.

De Academy bied de mogelijkheid je te ontwikkelen op internationaal niveau

Wil je een nog betere scheidsrechter worden? De Referee Academy van Referee Abroad biedt je de mogelijkheid om geselecteerd te worden om een toernooi bij te wonen samen met de beste observers en assessors van de FIFA, UEFA en de Premier League. Lees meer op de Academy pagina (in het Engels)

Leer ons kennen

 

De IberCup Cascais is een gerenomeerd internationaal jeugdtornooi in de omgeving van Lissabon, Portugal. Teams van over heel de wereld ontmoeten elkaar hier voor een week die centraal staat rond voetbal en plezier. Zelfs grote clubs zoals Real Madrid, PSG, Atlético Madrid, Juventus en Manchester City nemen deel aan dit tornooi om te strijden voor de overwinning. Honderden wedstrijden worden in deze week gespeeld en hebben natuurlijk een kwalitatieve arbitrage nodig waar wij met plezier voor zorgen.

In dit filmpje vertelt je scheidsrechter en stafflid Mitch Das over zijn ervaringen op de IberCup Cascais.

Country Representatives in Nederland & België

NEDERLAND: Justin van Schepen

BELGIË: Mitch Das

Wist je dat?

Geïnteresseerd?

Momenteel is het wegens de onzekere tijden waarin we ons momenteel bevinden niet mogelijk om aan te melden voor een van onze toernooien. Schrijf jezelf in voor de periodieke nieuwsupdate zodat we je kunnen in formeren wanneer we weer toernooien kunnen aanbieden.